Proef de lekkerste biologische soep van Nederland!

Woensdag 28 september van 12.00 tot 16.00 uur

 

Naturally Tasty is een bio producent die 100% biologische verse rode linzen soep maakt. Al sinds 2006 maken wij de lekkerste soepen voor u. We hebben zes verschillende smaken voor u onder andere; origineel, kip, pompoen, kurkuma, tomaat en wortel. Naturally Tasty houdt van lekker eten en gebruikt dus de gezondste en aller lekkerste ingrediënten. Het basisrecept is een oud ambachtelijk familierecept. Door de jaren heen is het recept doorgegeven en verbeterd. Klinkt lekker toch?

De soep is binnen enkele minuten bereid om genuttigd te worden! De soep is verkrijgbaar in een verpakking van 225gr en 500gr, die ook hittebestendig zijn. Dus kunt u ook genieten van on the GO. Wij denken ook aan mensen met beperkingen zoals slechtzienden en blinden, daarom zijn wij de eerste Nederlandse producent die braille heeft geïntegreerd op een voedselverpakking. Zo kunnen blinde mensen ook onze soep herkennen. Door onze lekkere soepen is Naturally Tasty drie jaar op rij genomineerd in de TOP 5 van Bio producten! (2020 – 2021 – 2022)

 

Kenmerken van Naturally Tasty soepen:

1- Milieuvriendelijker: recyclebaar, we gebruiken daarnaast 32% minder plastic in vergelijking met concurrenten en 17% minder CO2 uitstoot.

2- Strijden tegen voedselverspilling: 55 dagen houdbaar. 

3- Inclusie stimuleren - meerdere doelgroepen: Eerste Nederlandse maaltijd waarop Braille is geïntegreerd. 

4- Goedkoop: een van de goedkoopste 100% bio verse soep in Nederland 

5- Gezond: laag in suiker en vet. 

6- Maaltijdvervanger: rijk aan vezels en eiwitten, vol complexe koolhydraten en vitaminen.

7- Award winning: de lekkerste bio verse soep van Nederland. De enige soep die 3 keer is genomineerd in de top 5 bio producten van Nederland.